Info

Huurperiode

Wij begrijpen dat u de producten graag ruim voor uw evenement plaatsvind al wilt hebben. Daarom leveren wij twee dagen of één dag voor uw evenement de producten af. Na het festival halen wij de producten de eerste of tweede afbouwdag af. Indien anders gewenst is dit natuurlijk bespreekbaar. Bij zelf afhalen houden wij dezelfde huurperiodes aan.

Bijvoorbeeld: Festival vind plaats op zaterdag. Wij bezorgen op donderdag of vrijdag de producten en halen deze op zondag of maandag weer af.

Transport

Festitools kan het transport voor u uit handen nemen. Wij hebben hiervoor vaste tarieven. De tarieven zijn gebaseerd op de te rijden kilometers van de zaak naar aflever locatie. Hiervoor gebruiken wij de navigatie van Google Maps. Wanneer u uw bestelling plaatst zit de berekening ingebouwd in het ‘transport’ stukje. U kun ervoor kiezen om het brengen en ophalen, alleen brengen of alleen ophalen door ons te laten doen. Om u een overzicht te geven van de transport kosten welke wij in rekening brengen staat hieronder de tabel weergegeven:

  Alleen brengen of alleen afhalen Brengen EN afhalen
0-70 km €125,- €250,-
70-110 km €150,- €300,-
110-160 km €175,- €350,-
160-200 km €200,- €400,-
200-250 km €225,- €450,-

 

Zelf afhalen/terugbregen

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf de producten af te komen halen. Wij werken daarvoor alleen op afspraak. Wij zorgen er dan voor dat de bestelling voor u klaar staat en het zo meegenomen kan worden. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de helft van het transport door ons te laten doen. Bijvoorbeeld alleen het afhalen na het festival. Zo heeft u zelf alsnog minder zorgen tijdens de drukte met de afbouw. Ook mag u uiteraard zelf de producten komen terugbrengen, wij werken ook dan uitsluitend op afspraak.

 

Betaling

Wij werken op factuur basis. Er hoeft bij het plaatsen van de bestelling nog niets betaald te worden. Binnen twee werkdagen na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een factuur op het opgegeven email adres. Wanneer de factuur is voldaan zullen wij de producten op de gewenste datum bezorgen. Of u kunt de producten komen afhalen op een afgesproken datum.